Seydikemer’de geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağış,Çaltılar, Bekçiler ve Yayla Karaçulha Mahallelerinde vatandaşların ulaşım sağladığı yolları da etkilemiş ve bazı yolları kullanılamaz hale getirmişti.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatı üzerine sel felaketinin yaşandığı bölgelere olayın yaşandığı gün giden Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çaltılar, Bekçiler ve Yayla Karaçulha Mahallelerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bozulan ve kullanılamaz hale gelen yollarda yoğun mesai harcayan ekipler, greyder, silindir ve kamyonlarla bozulan yolları onarıyor.

BAŞKAN OTGÖZ; “VATANDAŞLARIMIZIN YARALARINI SARIYORUZ”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, belediye olarak vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek; “Geçtiğimiz günlerde maalesef şiddetli yağış vatandaşlarımıza zor anlar yaşattı. Çok şükür can kaybının ve yaralanmanın olmadığı sel felaketinde vatandaşlarımızın ulaşım sağladığı yollar kullanılamaz hale geldi. Yaşanılan bu acı olayın yaralarını sarmak için ilk günden itibaren ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Ben bir kez daha selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi