Seydikemer’e biz dizi ziyaret dolayısıyla gelen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikteSeydikemer Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular. Başkan Otgöz burada yaptığı konuşmada; “Kaş’tan bu yana, Kalkan’dan bu tarafa, Dirmil tarafı o bölgeler komple buraya gelecek. Ben Fethiye’nin yüzde 40 yükünü azaltacağını tahmin ediyorum” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, ilçe ziyaretleri kapsamında Muğla’nın Seydikemer ilçesini ziyaret etti. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte gün boyu ilçede ziyaretler gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Mete, inşaatı devam eden, özel hastane konsepti taşıyan150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi’nde de incelemelerde bulundu. Başkan Otgöz, AK Parti İl Başkanı Mete ve İlçe Başkanı Gümüş ve beraberindekiler Seydikemer Devlet Hastanesi Kurucu Müdürü Oğuzhan Akdenizli ile birlikte hastanenin tüm alanını gezerek gelinin son aşamalar hakkında bilgi aldılar.

Hastanedeki incelemelerin ardından Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş birer açıklamada bulundular.

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş; “Seydikemer’e yakışan en güzel hastaneyi Seydikemer’e buradaki ekip Milletvekillerimiz kazandırmış olduğumuzu düşünüyoruz. Yaparsa AK Parti yapar söyleminin tam olarak kelime bulduğu bina olmuştur. İnşallah Seydikemer’e hayırlı olur” dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI METE: “ÖZEL HASTANE KONSEPTİNDE HAZIRLANIYOR”

Hastane inşaatını yerinde inceleyerek, yapılan çalışmaları yakından görme fırsatı bulan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, hastanenin fiziki olarak yüzde 95’inin tamamlanmış olduğunu dile getirdi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; “Tamamıyla bittiğinde herkes görecek ki gerçekten son zamanlarda bu konsepte yapılan hastanelerin en iyisi yapılıyor burada. Tabi ki sadece Seydikemer’e değil civar, yakın komşu illerimizin komşu ilçelerinden de ciddi bir hasta akışı olacağını düşüyoruz. Ve Fethiye Devlet Hastanesinin yükünü alma konusunda da oldukça fonksiyonel olacak. Bundan dolayıdır ki biz C kategorisinden B kategorisine geçirmek için sayın Bakanımızla, başkanlarımızla beraber yaptığımız ziyarette bu talebimizi iletmiştik ve sayın bakan yardımcımız Şuayip Birinci Bey de talimatlarını vermişlerdi. Biz bu minvalde hastanemizi bir kez daha yerinde görelim, son geldiği noktaya bakalım dedik. Fiziki olarak yüzde 95’i tamamlanmış durumda. Alt katlarda biraz daha henüz kaba inşaat gözüküyor ise de üst katlardan aşağıya doğru inildiği için yukarılarda çok daha üst noktalara ulaşılmış, bitirilmeye çok yaklaşılmış, aşağılarda da yoğun bir çalışma var. Çok da profesyonel bir hastane müdürümüz var. O da bizim bir şansımız, Seydikemer’in bir şansı. Hastaneyi bir özel hastane konseptinde hazırlıyorlar. Bittiğinde sıradan bir devlet hastanesi değil çok daha farklı bir sağlık ünitesi olduğunu herkes görecek. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN OTGÖZ: “FETHİYE’NİN YÜKÜNÜ YÜZDE 40 AZALTACAK”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Ne zaman başladık ne zaman bu seviyeye geldik, zaman su gibi akıp gidiyor ama biz 2 sene Fethiye-Seydikemer arasında bir bölge hastanesi olsun diye uğraştık. Ama Fethiye’de iki tane özel hastane olunca yetersiz kaldı. Sonunda da burada karar verdik. Tavşanbelen’de bir 60 dönümlük alanda yapmaya karar verdik. Geç oldu ama güzel oldu. Her işte bir hayır vardır dedikleri bu oldu. Bu bölgeye yakışır bir hastane olacak. Sadece buranın değil Kaş’tan bu yana, Kalkan’dan bu tarafa, Dirmil tarafı o bölgeler komple buraya gelecek. Fethiye’nin yükünü alacak. Ben Fethiye’nin yüzde 40 yükünü azaltacağını tahmin ediyorum. Bu bölge için inşallah hayırlı olur. Başkanımın dediği gibi C’den B sınıfına atladıktan sonra da her şey daha güzel olur. İnşallah en kısa zamanda bu bölgeye hizmet vermeye başlar diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi