Fethiye’de deniz ve ormanın iç içe olduğu Zehra Kuleli Beach tatilcilerin tercih sebebi oluyor. Kurban Bayramı öncesi misafirlerine her türlü imkânı sunmak için özenli hizmetine devem eden Kuleli Beach, tatilcilere birçok imkan sunuyor. Özellikle muhafazakar konsepti ile dikkat çeken işletmede kadın ve erkeklere özel plajlar bulunuyor. Eşsiz denizi ve içersinde barındırdığı gölü ile de öne çıkan plajın kahvaltısını deneyen misafirler Kuleli Plajından vazgeçemiyor. İşletmenin Titizlikle hazırlanmış enfes kahvaltısını deneyen Kuleli Beach misafiri Asiye Maldere, “Fethiye’de muhafazakar aileler için böyle bir yer olduğunu bilmiyordum. Sürpriz oldu. Çok aşırı sevindik. Böyle bir yerde olabileceğine ihtimal vermiyorduk. Bizde kahvaltıya geldik. Kahvaltı zaten on numara. Zehra Kuleli Beach’i çok sevdik ve tavsiye ettik” şeklinde konuştu.  

Sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Zehra Kuleli Beach İşletme Müdürü Ensar Öztürk, Fethiye’de kendine has konsepti ile tek olan Kuleli Plajına tüm Fethiye halkını davet etti. Öztürk, “Kuleli Plajı işletme müdürlüğü görevinde ilk senem. İşletmemize artılar kazandırmak için geldik. Yavaş yavaş bunun nimetlerini alıyoruz. Biz sizler için burayı açtık. Sizler için hizmet vermeye çalışıyoruz. Sizleri bekliyoruz. ” ifadelerini kullandı.

“Kuleli Plajından Vazgeçemedik”

Zehra Kuleli Beach’in eşsiz deniz kıyısında kahvaltıya gelen Mehmet Ali Gelim, “Almanya'dan geldim. Fethiye çok güzel. Zehra Beach bizim için bir imkan oldu. Fethiye’de bu tarzda yer bulmak bizim için zordu. Çok memnun kaldık. Kuleli Plajına 4. Kez geliyorum. İlgi alaka güzel. Arkadaşlardan Allah razı olsun. Çok memnunuz. Herkese tavsiye ediyorum” dedi.

“Çok Memnun Kaldığımız Bir Yerdeyiz”

Almanya’dan gelen Fatma Gelim ise, “İki aile geldik. Çok memnun kaldığımız bir yerdeyiz. Fethiye doğasıyla, deniziyle, havasıyla her şeyi ile çok güzel. Kuleli Beach’in böyle bir imkanı olması ayrı bir güzellik kattı” diye konuştu.

 “Çok Meşhur Olduk. Geleni Tekrar Ağırlıyoruz”

Zehra Kuleli Beach İşletme Müdürü Ensar Öztürk, “ Kuleli Plajı açılışı ile pandemi araya girdi.  Bu sene ise ekonomik kriz boy gösterdi. Talihsiz bir süreç geçirdi. Müşteri portföyümüzde azalma oldu. Onun sebebi de tabi ki maddi imkânsızlık... Ama bayram önü artışlar oluyor. Biz de bu üç ay zarfında gelen misafirlerimize çok iyi bir hizmet vermeyi temenni ediyoruz. Arkadaşlarımla kendime çok güveniyorum. Onlarla beraber bu hizmeti vereceğime eminim. İşletmelerimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Kurt Ve İsmail Kurt'la görüşmemizden sonra Sayın Genel Müdürümüz Tamer Atmaca ile beraber bir fikir tartışması yaptık. Türkiye Cumhuriyeti'ndeyiz. Muhafazakâr bir kesimimiz var. Bu vatandaşlarımıza da hizmet edecek bir tesis gerekmiyor mu?  Muhafazakar konsepti hayata geçirdik. Ekip arkadaşlarım ve işletmelerin verdiği hassasiyet ile gelen misafirlerimiz tekrar tekrar tercih ediyorlar. Sağ olsunlar işletmemizin sahipleri riske girdiler ama inanıyorum ki bu riskin bedelini birkaç sene içinde alacağız. İnanın ki çok meşhur olduk. Geleni tekrar ağırlıyoruz” diye konuştu.

“Bizi Tanımak İçin Bizi Denemeniz Lazım”

İşletme Müdürü Ensar Öztürk, “Her işimiz titizlikle yapılıyor. Bir tek sıkıntımız var. Sayın Fethiye halkına sesleniyorum. Biz buradayız. Bizi tanımak için bizi denemeniz lazım. Biz sizler için burayı açtık. Sizler için hizmet vermeye çalışıyoruz. Sizleri bekliyoruz. Ve Fethiye'mizi Türkiye'ye yurt dışına Kuleli Beach olarak tanıtmak istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi