Bayram tatilinin ardından kamp döneminin başlayacağını açıklayan Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Karakterli ve azimli futbolcular ile bu sezon iyi işler çıkaracağız” dedi.

Fethiyespor sezon hazırlıklarına son gaz devam ediyor. Teknik Direktör Mesut Toros direktörlüğünde başarılı transferlere imza atan lacivert, bayazlılar yeni transferler için çalışmalarını sürdürüyor. Bayram tatilinin ardından kampa başlayacakalrını belirten Mesut Toros, “Yönetim kuruluyla birlikte birçok çalışma yaptık. Takip ettiğimiz oyuncular vardı. Kulübün yapısında, sisteminize uygun transferleri yapmaya çalışıyoruz. Biraz temkinli gitmeye çalışıyoruz. Çünkü gerçekten fiyatlar çok yüksek. Biz karakterli oyuncuları bulmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar bu aldığımız oyuncuların da istediğimiz şekilde olduğunu düşünüyoruz. Sağ olsunlar onlar da fedakarlık gösterdiler. Bundan sonraki transferlerimize devam edeceğiz. Eksik yerlerimiz var. Onları tamamlamaya çalışıyoruz. Listemizde olan oyuncular var. En kısa zamanda bunları bitirmek istiyoruz. Ekonomik şartlar genel olarak zor. Transfer yapan kulüp sayısı çok az. Bizlerde güzel transferle imza atıyoruz. Yürekten inanıyorum ki taraftarlarımız, mücadele eden oyuncuları sahada görecek” diye konuştu.  

“KAMPLARA BAŞLAYACAĞIZ”

Teknik Direktör Mesut Toros, “Bayramdan sonra kamplara başlayacağız. Burada 25 günlük çalışma ortamımız olacak. İlk kampımızı burada değerlendireceğiz. Daha sonra hazırlık maçı vermek için muhtemelen yakın bir yerlere Afyon olabilir. 8-9 günlük bir maç kampına gideceğiz. Daha sonra artık maç haftasına girmiş olacağız.” şeklinde konuştu.

“MAÇLAR KAĞIT ÜZERİNDE KAZANILMIYOR”

Mesut Toros, “Şimdi futbol kağıt üzerinde asla kazanılmıyor. Sahada mücadele eden, koşan, isteyen, arzulayan takımlar istedikleri yere gelebiliyor. Yönetimimize, taraftarlarımıza, oyuncularımıza, teknik heyetimize çok güveniyoruz. Dediğim gibi maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor. Bir grup kuvvetli, bir grup zayıf diye bir şey de düşünmüyorum.  Bu sezon şehirle bütünleşip elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Yapacağımıza da inanıyoruz. Fethiye halkının, taraftarlarımızın ve camiamızın Kurban Bayramını kutluyorum. İnşallah herkes huzurlu, sağlıklı bir şekilde güzel bir bayram geçir” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi