28 yaşındaki genç sağbek “Fethiyespor’da bu yılda neden şampiyonluk yaşamayalım ki” ifadelerinde bulundu. Genel Kaptan Nacit Çatal ise nokta bir transfer yaptıklarını, 2 yıl önce almak istedikleri Rıdvan’ı bu yıl kadroya katmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

TFF 2. Ligde mücadele edecek Fethiyespor, genç sağbek Rıdvan Türker’i kadrosuna katarken nokta bir transfer daha gerçekleştirdi. Fethiyespor altyapısında yetişen ve Fethiyespor’da profesyonel olan Rıdvan Türker Kozan Belediye, Ergene Velimeşe, Kahramanmaraşspor, 24 Erzincanspor  takımlarında forma giyerken kariyerinde 190 maçta görev alıp 4 gol attı. Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ile sözleşme imzaladıktan sonra Fethiye Tv’ye açıklamada bulunan Rıdvan Türker “Rıdvan altyapısı bizden olan bir oyuncumuz. 2 yıl önce almak istedik fakat gerçekleştirememiştik. Nokta bir trasnfer yaptık. Transferlerimizin devamı  gelecek. Temas halinde olduğumuz oyuncularımız var. İyi bir stoper, orta saha, kanat ve forvet olarak 4 oyuncu alacağız. Fethiyespor’u güçlü bir kadro ile lige hazırlayacağız” dedi.

“Hedefimiz Şampiyonluk”

Fethiyespor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Rıdvan Türker “ Altyapısında yetiştiğim kulübüme gelmekten çok mutlu oldum bize güvenenlerin boynunu bükmedik iki sene Erzincan’da iyi bir performans geçirdim Mesut Toros hocamın Fethiyespor’da olmasıda beni buraya çekti. Fethiyespor şampiyon olarak 2. Lige çıktı 2. Ligte de neden şampiyon olmayalımki? Hedefimiz tabiki şampiyonluk” ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi