Ortaca ve Dalaman da ziyaretler gerçeklestiren İsmail Baykal ,halkımız da Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir teveccüh var sıktığımız her elde baktığımız her gözde gördüğümüz şu dur ki Muğla'nın ve Muğlalının umudu Yeniden Refah partisidir.
Partimizin hazırlamış olduğu ekonomi paketleri,proje paketleri ve milletimizi gerçek refaha kavuşturacak parti vaadlerini duyan bilen tüm vatandaşlarımızın tek umudunun milli görüş olduğunu yani bizlerin olduğunu görüyoruz. Ve inaniyoruz ki bu umut ışığı içinde 14 Mayıs'ta vatandaşlarımız bizleri hizmet makamı olan milletvekili vekilliğine yolluyacaktır. Ve bu sorumluluğun bilincinde olarak bende onlara söz veriyorum yetki hemşehrilerimden hizmet benden. Biz Yeniden Refah partisiyiz geçmiste zor şartlarda neler yaptıysak bugün fazlasını yapacağız. Dedi
Bir vatandaşın size oy vereceğiz ama artık oylar ne olacak demesi üzerine,sistemin değiştini artık baraj sorunu olmadığını Dom sistemi içinde aldıkları oyların boşa gitmeyeceğini bildiren Baykal Baraj yok Yeniden Refah var dedi. İsmail Baykal her oy değerli artık o sebeple milli görüşe verilen her oy yerinde ve doğru bir karardır dedi.
Esnafın sorunlarını dinleyen Baykal esnafımız merak etmesin milli görüş mecliste esnafımızın da sesi olacaktır. Girdi maliyetleri düşecek esnafımız ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak dedi.
İsmail Baykal çalışmalar kapsamında ilçe, köy ve ev ziyaretlerini Muğla teşkilatı ile gerçekleştireceğini beyan etti

Editör: Haber Merkezi