Geçtiğimiz günlerde antrenör Fevzi Sevinç ile anlaşan kulüp, sponsorluk anlaşmasını Hırçın Pen ofisinde gerçekleştirdi. Yeşil Üzümlüspor Başkanı Soner Arsal ve antrenör Fevzi Sevinç, Hırçın Pen Sahibi Özkan Hırçın’a Yeşil Üzümlüspor forması ile atkı hediye etti.

“Yanlarında Olmaya Söz Verdik”                                             

Hırçın Pen Sahibi Özkan Hırçın “Üzümlüspor’un geçen yılki başarısından dolayı başkanımı ve futbolcu arkadaşları tekrar tebrik ediyorum. Şimdi Yeşil Üzümlüspor için yeni bir adım atıyorum. Üzümlüspor’un Fevzi Hocamla birlikte inşallah daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Biz de kendi adımızla yanlarında olmaya söz verdik. Elimizden geldiği kadar Üzümlüspor'a destek amaçlı sponsor anlaşması yaptık” ifadelerini kullandı.

“Her Sene Başı Oynayan Bir Takımız”

Üzümlüspor Başkanı Soner Arsal ise “Yeşil Üzümlüspor geçen sezon şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükseldi. Bu sezon yine başarılı olmayı hedefliyoruz. Gene bölgenin çocuklarıyla elimizden gelen en büyük gayreti göstereceğiz. Hedefli takımız ama şurada bitireceğiz, burada bitireceğiz diye bir şey söylemeyeyim. Sponsorumuz olan Özkan Bey'e çok teşekkür ederiz. Üzümlü’nün ekonomik anlamda bu sponsorluğa çok ihtiyacı vardı. Kendisinin sporu seviyor olması ve tanışıyor olmamız bu işler için büyük faktör oldu. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Transferler devam ediyor, çok önemli Bal Liginde oynamış arkadaşları da bünyemize katmak üzereyiz. Şuanda isimlerini söylemem uygun değil. Çünkü başka kulüplerde oyuncularla görüşüyor, biz sözlerini aldık ama şuan için isim verememekteyiz. Gerekirse daha sonra açıklamalarda bulunuruz. Zaten geçmişte Fethiyespor’un altyapısında oynayan çocuklarla bu işe devam ediyoruz. Türkiye ikincisi olan bir ekipti. Bizim için bulunduğumuz lig fark etmiyor. Biz her zaman her sene başı oynayan bir takımız. Bu sene de öyle olacak” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi