Programa MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, MHP Muğla İl Yönetimi, MHP Fethiye İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Tekin, MHP Fethiye İlçe Yönetimi, Muğla İl Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkan Yardımcısı Nebahat Akyıldız Çobanoğlu, Fethiye KAÇEP İlçe Başkan Yardımcısı Gülnur Arık ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke, sendika başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan program, yoğun katılımıyla dikkat çekti. İftar saatinde bir araya gelen davetliler, paylaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini bir kez daha yaşadı. Dualar eşliğinde açılan oruçların ardından samimi sohbetler gerçekleştirildi.
İl Başkanı Demirel: "Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun"
MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının manevi iklimine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
"MHP Fethiye İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programında hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bu mübarek sofrada, birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiğini, kardeşlik ruhumuzun perçinlendiğini görmek bizleri son derece memnun etti. Rabbim, milletimizin huzurunu ve dirliğini daim eylesin. Allah soframızı bereketli, birliğimizi de daim kılsın. Bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."
İftar programında konuşan MHP Fethiye İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Tekin ise katılımcılara teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tekin, programın önemine vurgu yaparak, yoğun katılımdan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.
Kardeşlik Sofrasında Buluşma
İftar programına katılan davetliler, Ramazan ayının huzur ve bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Yediden yetmişe her yaştan insanın bir araya geldiği sofrada, dualar edildi, samimi sohbetler gerçekleştirildi. Programa katılan vatandaşlar da, MHP’nin böylesine anlamlı bir etkinlik düzenlemesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
MHP Fethiye İlçe Başkanlığı’nın geleneksel hale getirdiği bu tür etkinliklerin, toplumun birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiği belirtilirken, ilerleyen süreçte de benzer organizasyonların devam edeceği ifade edildi.
Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte paylaşan katılımcılar, iftar sonrası edilen dualar ile programı tamamladı.