Turizmci Turgay Vesekçi’nin 1975 yılında Fethiye’nin Kayaköy Mahallesi’nde hizmete açtığı Cin Bal İşletmesi 50. yılını kutluyor. Doğadan gelen lezzet olarak eti doğasına uygun pişirerek harika bir damak tadı keyfi yaşatan ve 50 yıldır kalitesini hiç bozmayan Cin Bal işletmesi yarım asırlık hizmetiyle adeta büyük bir gurur yaşıyor. 2025 turizm sezonuna hazırlıklarını da tamamlayan Cin Bal, 50 yıllık tecrübesini yerel yetiştiricilerden en iyi kuzuları doğal ortamlarında besleterek, işletmesinde değerlendiriyor.
İlkbahardan sonbahara kadar Fethiye’nin yarım kuyruk ırkı kuzularını, sonbahardan ilkbahara kadar ise Balıkesir’in kıvırcık ırkı kuzularını özenle seçerek “Cin Bal’da et, Gerçek Et” sloganıyla yerli ve yabancı müşterilerine markalarını ispat eden Cin Bal İşletmesi Mayıs ayında 50.yılını kutlayacak.
Cin Bal İşletmesi yöneticilerinden Oğuz Vesekçi yarım asırdır aynı kaliteyi sürdürdüklerini ve sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.
Oğuz Vesekci, “Sezona hazırız, güzel bir sezon bekliyoruz. Özellikle Türklerin çok olacağı yerli turizmin bu sene bölgemizde güzel bir kalabalık yaratacağına inanıyorum. Umarım herkes için güzel bir sezon olur. Bizi özel kılan öncelikle işin mutfağında olmamız, her şeyi kendimizin yapması ve müşterilerimize en iyi eti sunmaya çalışmamızdır.” dedi.
Yarım asırlık bir işletme olduklarını vurgulayan turizmci Oğuz Vesekçi, “Bu sene 50. yılımızı kutluyoruz. Mayıs ayında yarım asırlık bir işletme oluyoruz. Tabii bunun getirdiği tecrübeyle bayrağı yukarıda taşımaya devam ediyoruz. 50 yıl önce hangi ırkı kullanıyorsak, hala aynı ırkla devam ediyoruz. Hem desteklemek adına hem de lezzeti korumak adına tercihimiz yerli yetiştiricilerden yana. Konseptimizde de değişikliğe gitmedik. 50 senedir nasılsa, şu anda da aynı. Bizim için her müşterimiz çok özel. Buraya gelen her müşterimize aynı kalitede hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Herkesi bekliyoruz." İfadelerinde bulundu.