İnegölspor - Fethiyespor maçını İzmir bölgesinden Berkay Erdemir’in yöneteceği öğrenildi. Berkay Erdemir Fethiye Şehir Stadı’nda oynanan ve 1-1 biten Somaspor maçında kötü bir yönetim göstererek Fethiyespor’un penaltısını vermemişti.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “haftayı maç yapmadan 3 puanla kapattık. Alt sıralardan kurtulmak isteyen İnegölspor’dan puan ya da puanlar almak istiyoruz. Maça iyi hazırlandık.” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor, Galibiyet İçin Gitti (6) (Copy)

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 yenilgi alarak 28 puanla 13.sırada bulunan İnegölspor deplasmanına giden Fethiyespor, 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 36 puanla 9.sırada bulunuyor. Lacivert beyazlılar ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen rakibine karşı hazırlıklarını tamamlayıp İnegöl’e gittiler. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor’da geçtiğimiz hafta kart cezası nedeniyle oynayamayan Ömer Mert Gündüz kadroda yer alırken, sakat olan Samed Hakan Kılıç’ın da iyileştiği öğrenildi. Altınordu maçında sakatlanan Aziz Aksoy ise bu sezonu kapatırken, Fethiyespor’un bu deplasmandan da puan ya da puanlar çıkarmak istediği kaydedildi. Bursa ve İstanbul’daki Fethiyespor sevdalılarının İnegölspor maçında Fethiyespor’u yalnız bırakmayacağı öğrenilirken Fethiye’den de bir grup taraftarın lacivert beyazlı takıma destek olmak için maça gidecekleri öğrenildi.

Fethiyespor, Galibiyet İçin Gitti (4) (Copy)

MAÇIN HAKEMİ FETHİYE’DE MAÇ YÖNETMİŞTİ

26 Mart Çarşamba günü Saat: 14.00’te İnegöl İlçe Stadı’nda oynanacak olan İnegölspor, Fethiyespor maçını İzmir Bölgesi’nden Berkay Erdemir yönetecek olup, yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Erol Ernek ve yine aynı bölgeden Esra Arıkboğa yapacak.  Maçın dördüncü hakemi İzmir Bölgesi’nden Mehmet Çağatay Lakot olduğu açıklandı. Maçı yönetecek olan İzmir Bölgesi hakemlerinden Berkay Erdemir, 23 Eylül 2023 tarihinde Fethiye Şehir Stadı’nda oynanan ve 1-1 biten Fethiyespor – Somaspor karşılaşmasını yönetmişti.

Fethiyespor, Galibiyet İçin Gitti (2) (Copy)

PENALTI DÜDÜĞÜNÜ ÇALMAMIŞTI

Fethiye Şehir Stadı’nda Somaspor ile oynanan maçta Şahan Akyüz’ün attığı golle Fethiyespor 1-0 öne geçerken, konuk ekip 88.dakikada Muhammed Ensar Akgün’ün attığı golle eşitliği yakalamış maçın son dakikalarında Sezer Özmen ceza alanı içinde rakip savunma tarafından biçilerek mutlak penaltı verilmemişti. Fethiyespor taraftarları hakem Berkay Erdemir’e büyük bir tepki göstermişti. Hatta bu maçın ardından İzmir Bölgesi hakemi Berkay Erdemir’e 1 ay boyunca maç yönettirilmemişti.

MUHTEMEL 11’LER

Karşılaşmaya ev sahibi İnegölspor’un Yüksel Egemen Yaylı, Recep Efe Koçak, Mustafa Emre Can, Mustafa Mete Tetik, İbrahim Can Köse, Ali Mert Aydın, Mete Sevinç, Uğur Utlu, Yusuf Tursun, Fatih Aktay ve Sadık Arda Yılmaztürk 11’i ile çıkması beklenirken; Fethiyespor’un ise Arda Akbulut, Canberk Ömer Özdemir, Şahan Akyüz, Berkay Can Değirmencioğlu, Emre Bekir, Serdar Ümit Deniz, Berat Satır, Ömer Mert Gündüz, Samed Hakan Kılıç, Özcan Yaşar ve Mehmet Kaan Türkmen 11’i ile çıkması bekleniyor.
Fethiyespor, Galibiyet İçin Gitti (1) (Copy)

“KAZANMAK İSTİYORUZ”

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, İnegölspor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, “Futbolcularımız hem dinlendi, hem de iyi çalıştılar. Rakibimizden öncelikle 3 puan çıkartmak istiyoruz. Aziz dışında eksiğimiz yok. Genç oyuncularımızla güzel bir futbol ortaya koyup kazanarak Fethiye’ye dönmek istiyoruz.  2 Nisan Çarşamba günü erteleme maçı olan 1461 Trabzon ardından Kepezspor ile yine Fethiye’de karşılaşacağız. Yoğun bir mesai var. Toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp ligde iyi yerde olmak istiyoruz,'' ifadelerinde bulundu.